Резултати от конкурс за селекция на кандидати за мобилност с цел обучение по Програма „Еразъм+“ през академичната 2018/2019 година

Уважаеми колеги,

Отдел “Международно сътрудничество” Ви благодари за проявения интерес към конкурса за селекция на студенти и докторанти за мобилност с цел обучение за академичната 2018/2019 година по Програма Еразъм+ и честитим на всички, които преминаха успешно селекцията.

ВАЖНО! В случай че периодът на Вашата мобилност съвпада с последния семестър от обучението Ви в СУ, мобилността трябва да приключи до първата дата на защита/държавен изпит по учебен план.

На 03.04.2018 г., вторник, от 15:00 часа в Аулата ще се проведе информационна среща с одобрените кандидати, на която ще бъде предоставена практическа информация, свързана с реализиране на мобилностите и ще имате възможност да зададете Вашите въпроси. Присъствието е задължително. В случай че не можете да присъствате лично, е необходимо да изпратите Ваш представител. Моля преди срещата да се запознаете с инструкциите за осъществяване на мобилността, публикувани тук.

 

 

You may also like...